Logo2 

Ring
30 33 46 47
Marianne Aaen Thorsen

 

   Web:www.ordifokus.dk                                                Mail: mail@ordifokus.dk

 Introduktion 
 Demonstration 
 Anmeldelser 
 Priser & bestilling 
 Opdateringer 
 Introduktion til Auditesten 
 Anvendelse af Auditesten 
 Baggrund for Auditesten 
 Demonstration af Auditesten 
 Test - Fredensborg og Rudersdal 
 Anmeldelser af Auditesten 
 Taleaudiometri 
 Pris & bestilling af Auditesten 
 Opdateringer af Auditesten 
 Krav til udstyr 
 Intro Udvidet Dialogisk Læsning 
 Pris & bestilling af UDL 
 Tilbud om kurser og foredrag 
 Eksempler på kurser og foredrag 
 Undervisningsmaterialer 
 Uddannelse 
 Ansættelser 
 Artikler og udgivelser 
 Øvrigt 
  ...  
  Forside  
  Læsetestprogrammet  
  Auditesten  
  Udvidet Dialogisk Læsning  
  Undervisning  
  Curriculum Vitae  
  Praktiske oplysninger  
  Kundeliste  
  Link  
 

 

 

 

 Hovedmenu

 

 

 

 

 

 OS120Menu

LÆSETESTPROGRAM

Tidsbesparende computerprogram til scoring og udvidede analyser af OS64-, OS120- SL60- og SL40-prøverne.

IT-programmet henvender sig både til testtagere og læsekonsulenter.

Når testtager har indtastet elevens læsetid, antal passerede osv, beregner programmet automatisk læsehastighed, læsekategori mv., og programmet giver ved hjælp af farver og grafiske illustrationer nye og let overskuelige overblik over mulige problemområder for den enkelte elev og i klassen. Disse overblik kan skabes umiddelbart efter det tidspunkt, hvor prøverne er taget, og kan med stor fordel anvendes i forbindelse med klassekonferencer, forældremøder mv.

De indlæste data og kategorier er desuden med det samme tilgængelige for læsekonsulenten - dvs. læsekonsulenten skal ikke længere taste alle skolernes læsesultater eller kategorier ind, men har via læsetestprogrammet direkte adgang til at hente hver enkelt skoles resultater, så der nemt og hurtigt kan laves et overblik over kommunens læseresultater.

Tidligere indlæste læseresultater arkiveres, så det også er muligt og let at lave statistik og analyser over udviklingen hen gennem årene.

Programmet kan anvendes særskilt på en enkelt skole eller fælles for alle skoler i en kommune. Således kan programmet anvendes til at give overblik over læseresultater for den enkelte elev, den enkelte klasse, den enkelte skole og for hele kommunen.

Læsevejlederne og læsekonsulenten i Fredensborg kommune har afprøvet og anvendt programmet i 2007 - og programmet er siden januar 2008 solgt til skoler og kommuner over hele landet.

Programmet er gennemgået og godkendt af Hogrefe Psykologisk Forlag, som har copyright på udregninger, der er baseret på scoringsmetoderne i OS- og SL-prøverne.

Hent en folder, der beskriver læsetestprogrammet, og se og hør videoklip. der demonstrerer dele af programmet. Programmet leveres med detaljeret brugervejledning og et lille tillæg for brugere af Office 2007.

Der foretages løbende opdateringer af læsetestprogrammet, som er frit tilgængelige for brugere, der tidligere har købt programmet - opdateringer kan hentes her.